Beste leden,

De laatste maanden zijn zeker ander geweest dan wat jullie van CGV Scheveningen gewend zijn. Achter de schermen ben ik met meerdere instanties bezig om de lessen zowel buiten als binnen te starten. Voor de wedstrijdgroep konden wij gezien de beperkte aantallen nog een plek buiten vinden maar voor de recreatie, en dit geldt ook voor andere verenigingen waren er maar effectief weinig geschikte plekken.

Nu is 1 juli aangebroken en er zijn bij ons allen hoge verwachtingen dat we nu eindelijk weer binnen mogen trainen, dit is gedeeltelijk waar. De zalen waar wij turnen moeten de richtlijnen van het RIVM implementeren door middel van het opstellen van een zaal protocol. Wij als gebruikers moeten dan de protocollen opvolgen en naleven. Gezien de laatste regels hieromtrent pas eind vorige week bekend zijn gemaakt zijn sommige zalen nog bezig met het opstellen van hun protocol. Willen de komende dagen de lessen weer te starten tot de zomervakantie, we zullen dit bekend maken via: appgroepen, facebook, en onze website. Verder is er met het trainersteam afgesproken dat wij in de zomervakantie gratis Turn en Spel dagen gaan organiseren. Wij zullen na de vakantie deze voortzetten om zo onze leden tegemoet te komen. Laat via de trainers of per email (cgvscheveningen@gmail.com) weten of jullie hier gebruik van willen maken. De vereniging zal bij de overige leden waar geen contributie is betaald het bedrag innen per automatisch incasso voor periode februari-juli 2020.

Jullie kunnen mij persoonlijk een email sturen als er nog vragen zijn.

Met sportieve groet,

Sebastiaan Thierry – Voorzitter

Namens bestuur CGV Scheveningen

Email: voorzitter.cgvscheveningen@gmail.com