Dames – Regio – Divisie 3

Zaterdag 26 januari 2013 deed Naomi Tuit mee met de Regiowedstrijden Divisie 3 in Amsterdam. Naomi komt sinds kort uit voor CGV Die Haghe, omdat zij hier meer trainingsuren kan draaien in de turnhal en als trainster aan de slag is bij de wedstrijdgroep van CGV Scheveningen. Na 13 jaar lid van CGV Scheveningen zijn wij heel erg trots, dat zij nu in deze divisie uitkomt.

Zeker als senior, want in niveau 4 zijn de eisen heel hoog en de concurrentie erg groot. Vorig jaar kwam zij nog uit in divisie 4, dus we hoopten op een middenmoot plek en misschien wel een doorstroming naar de district finale. Naomi draaide een goede wedstrijd en had maar een aantal kleine foutjes en een val van de  balk.Ondanks dat ze ook nog niet alle eisen turnde had ze mooie cijfers gekregen, omdat ze strak  en netjes turnde. Op het onderdeel vloer behaalde zij haar hoogste cijfer. Ze kreeg hier een 12,000. Het was erg spannend, want er waren heleboel dames, die extreem moeilijke elementen turnden, die veel punten waard waren. Tijdens de prijsuitreiking mocht Naomi naar voren stappen, omdat ze de 9e plaats had behaald. Hiermee heeft ze zich geplaatst voor de districtfinale en de 1/2 Finale. Boven verwachting en ontzettend goed! CGV Scheveningen feliciteert haar trainster!

Uitslagen