Turquoise, Paars en Zwart

Dat zijn onze verenigingskleuren. In de turnpakjes komen de kleuren voor en in ons logo. Zo kan iedereen ons herkennen. Nu heeft de vereniging sinds vorig seizoen een mooie paarse tas en heeft de dames leiding mooie paarse trainingspakken van onze sponsor gekregen. Ook kun je een C.G.V. Scheveningen t-shirt met het logo verkrijgen.

De wedstrijdgroep wilde ook graag iets nieuws, want met zoveel wedstrijden, is het wel zo fijn, dat je tussendoor iets aan kan trekken om warm te blijven. Maar natuurlijk kan dan ook iedereen zien, dat wij van CGV Scheveningen zijn!

IMG_2115

Met hulp van onze sponsor Healthy People is het gelukt om een mooi en kleurrijk vest uit te zoeken met een lekker zittende broek. Nog niet alle outfits zijn binnen, maar de meiden, die afgelopen zondag wedstrijden hadden, konden het nieuwe outfit al aantrekken. Hierbij het resultaat!

IMG_2109

Yvonne Oude Maatman is ons nieuwe aanspreekpunt en verkoopster van de CGV kleding tijdens onze jaarlijkse verenigingsactiviteiten en heeft dit allemaal geregeld. Hier zijn we heel erg blij mee! Ook is het fijn dat er weer een nieuwe vrijwilliger is opgestaan, want deze taak kost veel tijd. Yvonne dank je wel.

Natuurlijk snappen we, dat er misschien nog wel meer leden zo’n mooi vest willen kopen. Nu kunnen we deze alleen bestellen in grotere aantallen. Heb je dus interesse, dan kun je tijdens de verenigingsdag op 13-04-2013 je een bestelling doen voor een vest. Bij 25 stuks zal Yvonne een bestelling kunnen doen.

IMG_2114