Seizoen 2013-2014

Hallo turners en turnsters en damesgroepen,

Hebben jullie allemaal een goede vakantie gehad?

Het nieuwe turnseizoen breekt weer aan en hopelijk heeft iedereen er weer zin in!

Achter de schermen zijn we als bestuur en leiding alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de lessen, wedstrijden en activiteiten en het opstellen van de agenda. Ook zijn er wat nieuwe idee├źn, die we de komende tijd verder gaan uitwerken. Wordt vervolgt….

Om dit alles mogelijk te maken hebben we ook dit jaar weer vele handen nodig maar met de inzet van de ouders, familie en/of vrienden moet dat lukken J. Ook voor mijzelf wordt dit een spannend jaar als nieuwe voorzitter van de vereniging.

Daarnaast wil ik benadrukken dat vrijwilligers zeer belangrijk zijn voor de vereniging en dat een ieder die (ook) wat wil doen zich kan aanmelden bij het bestuur.

CGV Scheveningen wenst jullie allemaal een heel leuk en sportief seizoen toe !

Namens het bestuur,

Paul Aalders
voorzitter