Al pakjes avond voor TURN VERENIGING CGV Scheveningen

Sinterklaas kwam vandaag in het land en bracht gelijk een bezoek aan CGV Scheveningen, ten minste daar leek het op want wat was het geval?

CGV behaalde mooie prestaties bij de regio springwedstrijden in sporthal Overbosch.

CGV Scheveningen had zich deze keer aangemeld om deze wedstrijden te organiseren, wat prima is gelukt. Er werden goed georganiseerde springwedstrijden aangeboden, dit alles werd mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers, waarvoor natuurlijk hartelijk dank, want zonder hen kan zoiets niet gedaan worden.

‘s Morgens vroeg verzamelen om 8.15 uur in Spothal Overbosch en om 9.00 uur begin van de wedstrijden op mintrampoline, lange mat, plank kast en minitrampoline kast.

De jongens 10-12- jr E, Bjorn, Dave, Jamie, Thomas aangevuld met 2 meiden, Josephine en Vienna. Een mix groep van ervaren en onervaren krachten, hebben het goed gedaan. Ze behaalden 3 eerste prijzen, jammer dat ze zo weinig tegenstand hadden.

IMG_3155

De jongste meiden van de wedstrijdploeg, Melanie, Eva, Bente, Sanne, Lisa, Merel, Larissa hebben het fantastisch gedaan. Ze kwamen uit in de categorie Meisjes 8-9 D niveau. Ze behaalden en 6e plaats op lange mat en minitrampoline, een 2e prijs op plank kast en een 1e prijs op minitrampoline kast en dat met veel tegenstanders van hoog niveau.

IMG_3158

In de middag was de groep junior jongens D bestaande uit Bryan, Tim, Destino, Lucas en Phuntsok  en Indy aan de beurt. Zij lieten een paar spectaculaire sprongen zien, zoals dubbel salto van Tim en strek hele schroef van Bryan, ook Lucas wil ik even vermelden, voor het eerst sprong hij de salto en bleef op zijn voeten staan. Maar allemaal heerlijk je best gedaan!

foto 2

De meiden 10-12 jr D Niveau deden voor het eerst mee op dit niveau. Vorig was het nog een niveau lager. Dus prijzen mochten we nog niet verwachten. Ze hebben zich prima gehandhaafd met 11e, 7e, 6e en 4e plaats. En dat tegen tegenstanders die allemaal, minstens 2 keer per week trainen en ik denk wel dat er groepen tussen zitten die 4 keer per week trainen. Vanaf september zijn we ook 2 keer gaan trainen in totaal 2,5 uur. We hopen dat we dan nog meer aansluiting krijgen.

De Senior meiden deden ook dit jaar voor het eerst 1 categorie hoger mee. in niveau D. Ook deze dames trainen grotendeels maar 1x per week en moesten het opnemen tegen gerenommeerde tegenstanders. Ze hebben zich krachtig geweerd en behaalden op het (angst) toestel, minitrampoline paard een 1e prijs. De andere uitslagen waren: lange mat 5plaats, minitrampoline 6plaats en op plank kast ook een 6plaats.

541497_10202145680510697_1791880725_n

Heb je ook geturnd op wedstrijdniveau en heb je zin dit ook weer te gaan doen op recreatie niveau, geen topturnen, kom dan eens kijken op onze les op woensdag avond 20.00-21.30 uur bij de groep 17 jaar en ouder.

Kijk ook op onze facebook pagina voor verschillende filmpjes, die zijn geplaatst. facebook

Fotoboek Ronde 1

Fotoboek Ronde 2

uitslagenlijst regio D+E 16-11-2013 Overbosch