Woensdag 20 november 2013: FEEST!

Op 17 november werd juf Esther 25 jaar en dat moest gevierd worden!
Zo ook op de turnlessen van juf Esther. Alle kinderen van beide groepen mochten op woensdag 20 november twee uur achter elkaar turnen.

IMG_0498Het thema was “glitter & glamour”. Wat waren jullie mooi!!!!
Nadat iedereen binnen was mocht de juf cadeautjes uitpakken, heel erg bedankt!!! Daarna gingen we turnen: verhoogd vlak, trapeze zwaaien, wandrek klimmen, tumbling baan springen, balk en er werd vanaf een kast in de trampoline gesprongen. Hier werden zelfs salto’s al alleen gesprongen heel knap! Na een uur gingen wij gezellig iets eten en drinken.

IMG_0480Juf Esther had echte “lightsticks” meegenomen voor de disco die wij het tweede uur hadden. Iedereen kreeg er twee in allemaal verschillende kleuren. Toen iedereen klaar was nog even een foto en toen……………….ging het licht uit!!! De reacties waren fantastisch, heerlijk om te zien hoe leuk de kinderen het vonden. We konden elkaar niet goed zien, maar wel heel goed vinden door de lichten die we hadden. Het was een mooi effect. Het laatste half uur mochten de ouders komen kijken en wat een verrassing….zij kwamen met een feesthoedje op binnen en begonnen samen met de kinderen te zingen voor juf Esther…echt geweldig!!! Super leuk dat jullie dit hebben gedaan!!!!

IMG_0532Tot slot kreeg juf Esther nog twee prachtige cadeaus: een ticket voor het Univé Gymgala en een beeldje in de vorm van een hart met een foto erop van de kinderen. Iedereen heel erg bedankt voor de FANTASTISCHE cadeaus en het FANTASTISCHE feest, ik heb genoten!!!!

Dikke kus van juf Esther

Klik hier voor alle foto’s