Wedstrijdgroep valt in de prijzen tijdens Regio springwedstrijden!

Ook dit jaar werden de regio springwedstrijden keuze oefenstof weer in sporthal de Vliethorst in Voorschoten gehouden. De wedstrijdgroep had dit seizoen 2 groepen. De afgelopen jaren lukt het de wedstrijdgroep om een prijsje te bemachtigen, maar ook dit jaar was de concurrentie weer groot en dat betekent foutloos turnen, anders maak je geen kans. En gelukkig deden de dames dit ook.

IMG_3248

Meisjes 9-12 jaar Niveau C

Nina, Bente, Juliet, Quincy, Hannah, Josefien, Rianne en Lotte deden voor het eerst in dit niveau mee. De meiden vonden het spannend en er werden dan wel wat schoonheidsfoutjes gemaakt, maar bij 2 toestellen blonken zij uit. Op de lange mat mochten zij de 2e prijs in ontvangst nemen en met Plankoline Kast zelfs een 1e prijs. We zijn erg trots op deze meiden.

 

IMG_3223Meiden 10-16 jaar Niveau C

Imogen, Lisa, Merel, Marpessa, Dieuwertje, Charlotte en Demi. Voor deze meiden was het al het 2e jaar in dit niveau. De meiden waren erg kritisch en omdat er toch een aantal goede groepen waren, hadden ze gedacht, dat zij dit jaar geen prijzen zouden winnen. Niets was minder waar, want de groep mocht zelfs 3 prijzen in ontvangst nemen. 1e prijs Tumblingbaan, 2e prijs op Minitrampoline Pegasus en Plank Kast.

Trots en voldaan gingen de meiden naar huis. Dames, gefeliciteerd met de prijzen!

IMG_3346

Filmpjes zijn te zien op onze facebookpagina. klik hier

Fotoalbum regio springwedstrijden niveau C

uitslagen GS ZHN 23 nov 2013