Districtswedstrijden Heren STHW,

Zaterdag 18 januari was het dan zover de eerste wedstrijden van het seizoen voor de jongens van CGV Scheveningen die uitkomen bij in de Haagse selectie, S.T.H.W.

Bryan v/d Outenaar was ingeschreven in de 2e divisie n.i.v 7, wat weer hoger is als vorig jaar, op zich al heel wat, maar Bryan had een beetje veel pech, gevallen van zijn fiets en zodanig geblesseerd dat het niet verstandig was om aan de wedstrijden  te beginnen. Weleven teleurgesteld, maar ik denk toch het beste.

Tim van der Zwan 1divisie niv 6 nog iets hoger, deed zijn nieuwe oefeningen, met veel nieuwe onderdelen, en dat was te merken, her en der toch wel wat foutjes.Vloer 12.30,voltige 10.20, Ringen 11.10, Brug 11,70 rekstok 9,60 en sprong 10.50.

Een 2e Plaats met een puntenaantal van 65,40.

Het is allemaal heel spectaculair aan het worden wat de Boys laten zien en een hele goede generale repetitie voor de landelijke selectie wedstrijden die er aankomen.

Nico van der Zwan