In de Herfstvakantie, daar werd lekker geturnd!

Wow.. wat was me dat een geslaagd dagje! Ruim op tijd was de zaal al opgebouwd, en was alles geregeld voor een gezellig dagje turnen.. met dank aan de leiding die hiervoor in de vakantie vroeg zijn/haar bed uit is gekomen. De eerste ronde van de instuif/ het grote gymfeest was was vandaag voor het eerst toegankelijk ook voor de 2- en 3-jarige sportievelingen. Deze peuters konden in eenzelfde ronde komen als de kleuters. De peuters werden op de toestellen begeleid door de ouders die enthousiast mee deden. 

Papa’s & mama’s: het was voor de leiding super om jullie samen met je kind(eren) te zien genieten! Naast de tumblingbaan (luchtkussen) en de grote trampoline was er een speciaal baantje gebouwd voor de peuters & kleuters uit eerste ronde. Deze werd in een korte pauze snel omgebouwd voor ronde 2.

Turninstuif 1. 22-10-2014

In deze ronde waren de kinderen van 6 t/m 8 jaar aan de beurt. Na een w-up en een dansje om in een feeststemming te komen, ging iedereen in groepjes aan de slag bij een specifiek onderdeel. Na alle uitgezette onderdelen apart gedaan te hebben, kon iedereen nog even zijn/haar lievelingsonderdeel doen voordat het alweer tijd was om naar huis te gaan.

Turninstuif 2. 22-10-2014

Na wat kleine aanpassingen in het arrangement te hebben gemaakt, werd ronde drie om klokslag 13.00 h. ingeluid. In deze ronde was de leeftijdscategorie ”9 jaar en ouder” aan de beurt. Er werd hard gesport en ook in deze ronde werd na een uur een welverdiend drankje -dat door juf Jolanda was klaargezet- gretig genuttigd.

Kortom een fantastisch dagje turnplezier!

Tot de volgende keer!