Sportiviteit bij Toestel en Sterrenkaart wedstrijd

Zaterdag 24 januari organiseerde CGV Scheveningen een toestelwedstrijd en een sterrenkaart afsluiting voor de wedstrijdgroep, tussenselectie en voorselectie. Een mooi moment om de oefeningen voor echte juryleden uit te testen. Zo konden de turnster alvast kijken of ze op de goede weg zijn en om wat wedstrijdervaring op te doen.

IMG-20150124-WA0009

De groep was dit jaar groot, want de selectiegroepen van CGV Scheveningen lopen goed dit seizoen. Er loopt veel talent rond en wat natuurlijk ontzettend leuk is en waar de club ontzettend trots op is.

Doordat het een toestelwedstrijd was, waren er veel prijzen te verdienen.
De volgende meiden hadden prijzen gewonnen.

D1 instap + pupil 1
Sprong              1. Claire + Melanie                    3. Isabelle
Brug ongelijk      1. Kiera             2. Claire            3. Isabelle + Indy
Balk                  1. Indy              2. Cher              3. Johanna
Vloer                 1. Melanie         2. Cher + Indy

D1 pupil 2 + jeugd 1
Sprong              1. Larissa          2. Evana            3. Lisa
Brug ongelijk      1. Hannah          2. Bente            3. Lisa
Balk                  1. Sanne + Hannah                     3. Josefien
Vloer                 1. Josefien        2. Hannah + Larissa

Keuze oefenstof
Sprong              1. Merel             2. Dieuwertje
Brug ongelijk      1. Dieuwertje     2. Lisa
Balk                  1. Lisa               2. Merel
Vloer                 1. Dieuwertje     2. Lisa

IMG-20150124-WA0050

De meiden van de voorselectie moesten onderdelen afsluiten waarmee ze zilveren en gouden sterren konden verdienen, degene met de meeste sterrenpunten kreeg ook nog een prijs. De winnaars van de toekomstige talenten van C.G.V. Scheveningen :

  1. Elisah
  2. Britt

Aan het einde van de dag werden 4 meiden naar voren gehaald.

Marpessa Wessel turnt nu volledig bij de bosan turnacademie en zij liet een mooie demonstratie zien op het onderdeel brug ongelijk en het onderdeel vloer. Iedereen heeft genoten van deze prachtige oefeningen. Aankomend weekend heeft zij haar eerste regiowedstrijd. We wensen haar veel succes!

Evana Blok was jaris, 11 jaar is ze geworden en zij moest natuurlijk toegezongen worden door iedereen. Gefeliciteerd!

Melanie Kaan en Claire Eversdijk zijn in november aangenomen bij de Bosan Turnacademie.  www.bosanturnacademie.nl Ook zij zullen hier CGV Scheveningen gaan vertegenwoordigen. Ze blijven nu nog 1 keer per week bij CGV Scheveningen trainen. En zullen samen met Marpessa op de verenigingsdag een demonstratie verzorgen, zodat we kunnen zien wat zij allemaal hebben geleerd.

IMG-20150124-WA0048

Al met al een geslaagde turnmiddag, waarin de turnsters heel sportief naast elkaar staan en blij voor ieders prestatie is, want zonder elkaar komen we niet verder. De trainsters zijn heel blij met deze sportieve meiden.

Klik hier voor de foto’s.

Tellijst 24-01-15 uitslagen