Regiowedstrijden Zuidholland Noord – Amsterdam

Zaterdag 7 maart was het de beurt aan jeugd 1 en onze pupillen 2 niveau D1.

IMG-20150308-WA0017
In wedstrijdronde 1 waren Bente, Lisa, Sanne, Evana en Larissa aan de beurt. De dames hadden er zin in, maar de concurrentie was groot en de jury was streng. Toch hebben de meiden zich er goed vanaf gebracht. Een aantal hele mooie oefeningen werden getoond. Zo was Larissa 3e op sprong en turnde Evana voor het eerst haar arabier flick flack. Evana eindigde zelfs op de 10e plaats. Terwijl zij pas sinds september in de wedstrijdgroep turnt. Lisa turnde een schitterende streksalto bij sprong en ondanks dat Bente te hard ging en haar zolendraai niet kon doen, turnde ze een mooie oefening op brug. Sanne weer haar dag en turnde op alle toestellen goed. Zij eindigde op de 7e plaats en heeft zich hiermee geplaatst voor de districtfinale ondanks haar val van de balk, dat beloofd dus nog meer!

IMG-20150308-WA0011In wedstrijdronde 2 waren Quincy, Hannah en Josefien aan de beurt. Helaas was Nina ziek en kon zij niet meedoen. Ook hier waren de goede clubs in deze wedstrijdronde ingedeeld, dus ook hier moesten mooie oefening getoond worden. Quincy haar beste optreden was op de brug waar zij heel netjes doorturnde en 12e werd. Hannah werd 6e bij sprong en brug. Helaas vielen alle meiden van de balk en was de jury hier super streng. Josefien presteerde het om in de meerkamp op de 12e plaats te eindigen en staat als 1e reserve voor de districtfinale.

IMG-20150308-WA0013
Ondanks dat niet iedereen zich heeft geplaatst zijn de trainsters ontzettend trots op de meiden. Met zoveel deelneemsters in onze regio is het ontzettend moeilijk om een plekje te bemachtigen in de finale. Sanne feliciteren we daarom van harte met haar finale plaats. En hopelijk kan Josefien toch ook nog deelnemen aan de finale.

Uitslag wedstrijd 1 ZHN 2015-03-07

Uitslag wedstrijd 2 ZHN 2015-03-07