Geslaagde verenigingsdag C.G.V. Scheveningen

DSC_0155

Op zaterdag 11 april was het weer zover, de verenigingsdag van C.G.V. Scheveningen. Die vrijdagavond werd er al hard gewerkt door leiding en vrijwilligers om de Blinkerd om te toveren in een mooie turnzaal, zodat de wedstrijden op zaterdagochtend rustig van start konden gaan.

En wat waren er veel kinderen! Dit is het tweede jaar dat we maar liefst 3 wedstrijdrondes hadden door de vele aanmeldingen! Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan en zijn/haar oefening zo mooi mogelijk geprobeerd neer te zetten. Er zijn dan ook veel medailles gewonnen. En WAUW wat zijn er veel wisselbekers weg gegeven, de clubkampioenen van dit jaar zijn: Laila Thierry en Linsey de Jong bij de meisjes recreatie, Milan Verdoes bij de jongens recreatie, Dave Smits Schouten bij de jongens B-selectie, Kisako Posthuma bij de meisjes B-selectie en Indy Siebilo bij de wedstrijdgroep.

Naast de wedstrijden werden er ook hele mooie demonstraties laten zien van de ouder & kindgym, de kleuters en de wedstrijdgroep. Als special kregen we dit jaar ook een demonstratie van 3 meiden die bij de Bosan Turnacademie trainen en één jongen van STHW (Stichting Topturnen Haaglanden & Westland): Marpessa, Claire, Melanie en Brian.

Daarnaast konden de leden nog meedoen aan het recreatieve programma waar ze al hun mooie kunstjes konden doen op de tublingbaan en de grote trampoline.

Alles bij elkaar heeft het een hele leuke verenigingsdag gemaakt en kon iedereen moe maar zeer voldaan huiswaarts keren.

Klik hier voor de fotoalbums!