CGV Scheveningen sluit het seizoen af in Planet Jump! “Super dat jullie dit organiseren! Leuk initiatief! Leuk aanbod! Mijn zoon/dochter is super enthousiast en kan niet wachten!”

Dinsdag 30 juni 2015 was het dan zover voor de leden van de Heldringschool. Een uur lang trampoline springen in Planet Jump! Het was een warme dag, maar dat mocht de pret niet drukken. Gelukkig kregen we genoeg limonade.

Donderdag 2 juli 2015 was de wedstrijdgroep aan de beurt. De arabier – filkklak – salto’s vlogen om je oren op de lange trampoline! Salto van trampoline naar trampoline, maar ook met je rug tegen de schuine trampoline springen en overslag naar de volgende trampoline was regelmatig te zien!

Woensdag 8 juli 2015 werd er om 15.00 uur gestart met de kleuters! Springen, rennen en duikelen en hier en daar een salto met de meester of juf! Heel leuk om te zien hoe goed jullie al kunnen springen! Om 16.00 uur kwamen de meiden van 6 t/m 8 jaar aangevlogen. Het was volle bak! Boogjes, overslagen, arabieren waren gesneden koek voor deze meiden. Met wat doorzettingsvermogen en een klein beetje hulp werd er getraind op de flikflak en salto’s! Vanaf 17.00 uur gingen de meiden van 9 t/m 11 jaar van start! Het was leuk om te zien dat ze elkaar gingen helpen met de overslag en flikflak. Maar een tegen de schuinen trampoline oplopen en salto achterover maken was toch het gaafste om te doen! Het volgende uur, dat om 18.00 uur begon (ja ja we hadden 5 uur achter elkaar de hele zaal voor onszelf!), was voor de B-selectie. Ook hier werden de combinaties van sprongen steeds spectaculairder! En was er hier en daar zelf een overslag salto voorover te zien! Het laatste uur van 19.00 uur tot 20.00 uur kwamen de jongens en de leden vanaf 16 jaar en ouder. Maar ook kaderleden en de Voorzitter grepen hun kans om een sprongetje te wagen! Halverwege werd het tijd voor een potje trefbal, even de laatste energie kwijt voordat de zomervakantie begint! Het was een geslaagde activiteiten en zeker voor herhaling vatbaar! Dit jaar kon het gratis aangeboden worden om dat er veel loten zijn verkocht tijden de Grote Clubactie! Iedereen bedankt voor de gezelligheid en een fijne vakantie!