Lieve jongens, meiden, dames en heren van C.G.V Scheveningen

Wat is de tijd bij de kerstdisco snel gegaan en wat was het één groot feest. Tijdens de kerstdisco heb ik  ontzettend veel gelachen en gedanst met jullie.  Plotseling kwam er een mystery guest, juf Eileen die een Justin Bieber playbackte.  Zij  opende de playbackshow en gaf een geweldige playbackshow! In alle drie de groepen waren er onwijs goede en leuke optredens tijdens de playbackshow. Op de gymvereniging hebben we echte playbacktalenten rond lopen! En ik kan het weten want ik zat in de jury! Daarna was er ook nog een modeshow en dat was een groot succes! Iedereen zag er schitterend uit en  sprankelde van de rode loper af. Er zijn hele mooie foto’s van de modellen genomen tijdens de modeshow. Er was ook een fotohoek met allerlei foto attributen met een echte professionele fotograaf. Daar heb ik hele mooie foto’s van gezien. Dit jaar was er voor de meiden voor het eerst een beautysalon. Alle meiden werden in de salon heel mooi opgemaakt / geschminkt en konden hun haren laten invlechten. Hulpouders hiervoor bedankt!  Eigenlijk ben ik wel heel jaloers op jullie danspasjes… Wat kunnen jullie goed dansen zeg.. Hebben jullie voor de spiegel geoefend? Ik kan nog wel wat van jullie leren! Ik vond het heel leuk en tot volgend jaar!

Heel veel liefs,

De kerstman!