Zaterdag 19 maart, hadden Indy en Melanie de kwartfinale. Deze wedstrijd was een goed meet moment om te kijken of alle oefeningen kloppen en of er nog wat aangepast moet worden voor de halve finale. Indy begon haar wedstrijd op rek, waar zij een hele nette oefening op turnde, verbeteringen ten opzichte van haar vorige wedstrijd! Indy is uiteindelijk 10de geworden.
Melanie moest van allemaal de wedstrijd openen op Vloer, waar zij een spettende vloer oefening liet zien! Waarmee ze zelfs eerste op dit toestel is geworden. Bij de balk begon ze helaas wat minder met een val maar heeft zij wel een nieuw element geturnd die ook nog lukte! Verder hebben de dames het goed gedaan en was dit een goede wedstrijd om straks bij de halve finale op alle toestellen te gaan knallen, en wie weet een plekje te bemachtigen op het NK!

2016-03-19 Uitslag W1

IMG-20160319-WA0006