Afgelopen zaterdag en zondag hebben de turnsters van de selectiegroepen van CGV Scheveningen hun onderlinge toestelwedstrijd gehouden en 2 turnster hadden naast deze wedstrijd ook nog hun regiowedstrijd. In de turnhal aan de Groen van Prinstererlaan turnden 50 turnsters een oefenwedstrijd. Voor sommige turnsters de eerste individuele wedstrijd van het seizoen, voor anderen alweer de 2e wedstrijd. Het was een leuke wedstrijd waarin veel prijzen werden verdeeld. Sportiviteit staat voorop en dat is ook te zien. Turnsters zijn blij voor elkaar en moedigen elkaar aan. De allerkleinste turnsters van de selectie hadden een sterrenkaart wedstrijd. Een goede voorbereiding op een echte wedstrijd. De turnsters krijgen per element sterren stickers en hiermee een mooi diploma. In Amsterdam mochten Josephine Cluistra en Kimberly de Graaf hun regiowedstrijd turnen en met goed resultaat. Josephine werd 3e en Kimberly werd 1e. Een hele knappe prestatie, want bij deze wedstrijden komen alle toppers uit de regio. Gefeliciteerd en weer een stapje dichterbij de finale. www.cgvscheveningen.nl

IMG-20190113-WA0003