Afgelopen weekend waren de instappers D1 op zaterdag, de pupillen 1 D1 en jeugd turnsters 4e divisie op zondag aan het turnen in Amsterdam. Voor de instappers de 1e grote wedstrijd tegen andere clubs, dus best spannend. Alle turnsters hebben hun uiterste best gedaan, maar de tegenstand was groot. Juultje Habraken behaalde een hele goeie 6e plaats en Amelie Bower een 5e plaats. Helaas net niet door naar de districtfinale. Oceane Zemering is 5e geworden, helaas ook net buiten de prijzen, maar wellicht wel door naar de finale. Isabella Henchie, Shanna Huijbers en Annelize van den Berg hebben netjes geturnd, maar nog niet hele hoge normering. Ze zeggen ook wel oefening baart kunst, dus volgende keer weer een stukje beter. Maaike Martijn is het wel gelukt. Een bronse medaille en heeft zich daarmee geplaatst voor de districtfinale, gefeliciteerd! Ook nu weer een succesvol weekend voor CGV Scheveningen. Wil je ook komen turnen, doe een gratis proefles mee. www.cgvscheveningen.nl