Your Cart
Subtotal:
£0.00
View/Edit Cart
Checkout Now

Blog Cards

Showcase blog posts in a sylish grid arrangement.

CGV nieuws

Bijzondere Algemene Leden Vergadering (BALV)

In deze bijzondere tijd willen u graag uitnodigen voor de Bijzondere Algemene Leden Vergadering (BALV) op 28 Juni om 20.00 uur. Wij gaan een digitale vorm aannemen omdat we elkaar nog niet op een andere manier kunnen ontmoeten. Tijdens de vergadering zal de onderstaande agenda afgewerkt worden.

Als bestuur gaan we ons hierop voorbereiden. Voor de (ouders van) leden die deel willen nemen vergt het ook voorbereiding. We vragen je vóór 25 juni aan te melden via voorzitter.cgvscheveningen@gmail.com en eventuele stukken op te vragen.


by jerweb • 7 juni 2021
CGV nieuws

Buitenlessen CGV Scheveningen – op donderdagen & vrijdagen

Beste leden,

De buitensportmogelijkheden uitgebreid naar jongeren, de jeugd tot 18 jaar mag buiten sporten zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. We hadden zó gehoopt op ruimere versoepelingen voor de binnensport, maar helaas zit dit er nog niet in. Als buitenplek hebben we een samenwerking gevonden met de sportclub KVS in het Westbroekpark en mogen gebruik maken van hun buiten accommodatie. De KNGU zet alles op alles om de binnensport zo snel mogelijk weer open te krijgen.


by jerweb • 31 maart 2021