Voorselectie

Deze groep is voor meisjes van 7-8 jaar. De meisjes die hier turnen krijgen 1 uur per week training in de turnhal. Naast dit uur zijn zij verplicht om 1 recreatief turnuur te volgen. Ook doen zij verplicht mee aan wedstrijden/activiteiten. Bij goede resultaten zullen de meisjes doorstromen naar de tussenselectie.

DieuwertjeTussenselectie

Dit is een doorstroomgroep. Meisjes uit deze groep zijn 8-9 jaar. De meisjes die in de voorselectie turnen zullen bij goed resultaat hun trainingsuren uitbreiden en gaan meedoen aan extra wedstrijden/demonstraties. Zij zullen de donderdag wedstrijdgroep training mee gaan doen.

IMG_1339B-selectie

Deze groep is voor meiden van 8 jaar en ouder. Meiden van deze groep trainen 3 uur in de week  De groep is geschikt voor meiden, die meer willen, dan alleen recreatief turnen en die het leuk vinden om mee te doen aan wedstrijden ook tegen andere clubs. Naast de turnlessen ben je verplicht om deel te nemen verschillende wedstrijden/activiteiten.

SelectiedagWedstrijdgroep

Meiden vanaf 8 jaar turnen mee in de 5e t/m 3e divisie en doen mee aan verschillende wedstrijden, zoals de regionale springwedstrijden, individuele wedstrijden en toestelwedstrijden, maar de groep geeft ook verschillende demonstraties en doet mee met de verenigingsactiviteiten. De groep traint 2 keer per week (4,5 uur), waarvan 1 keer in de turnhal aan de Groen van Prinstererlaan in Den Haag.

IMG_3504Bosan Turnacademie

Meiden met veel talent en die nog een stapje hoger kunnen en willen, kunnen uitgenodigd worden door de bosan turnacademie. Dit is een groep voor meiden die turnen in de ere, 1e en 2e divisie en turnen 4 keer per week in de turnhal. Omdat het een samenwerking is van meerdere clubs zal je uitkomen voor CGV Scheveningen en zal je ook hier blijven turnen. Meer informatie zie website www.bosanturnacademie.nl.